De beste golfclubs koop je online bij Jumbo Golf & Hockey.

Geplaatst op 06-12-2021

Categorie: Sport

De beste golfclubs koop je online bij Jumbo Golf & Hockey.

Bij Jumbo Golf & Hockey vind je alles op het gebied van Golf. Of je nou op zoek bent naar golfballen, golfclubs, golfschoenen of golfkleding, je bent er altijd op het juiste adres. Ze hebben een enorm assortiment met altijd de allernieuwste en beste artikelen en verkopen golfclubs van alle bekende merken zoals Titleist, Taylormade, Callaway, Ping, Honma en Wilson. Of je nou op zoek bent naar een driver, een farwaywood, hybride, wedges, putters of een complete golfset, je vindt ze allemaal gemakkelijk en snel online bij Jumbo Golf & Hockey.

Europese prijscheck

Door de Europese prijscheck die onderdeel uitmaakt van de Jumbo Golf & Hockey formule weet je bij aankoop van een nieuw setje golfclubs zeker dat je hier niet te veel voor gaat betalen.

Wil je toch liever je nieuwe golfclubs van te voren uitproberen? In alle fysieke winkels is het mogelijk om alle mogelijke golfclubs te testen om te zien of het precies is waar je naar op zoek bent, dit doen ze met clubfitting met Trackman. Met 6 Jumbo Golf, 4 Jumbo Hockey en 3 Jumbo Golf & Hockey superstores zijn ze altijd dichtbij met de goede service en vaste lage prijzen.